29.03.2010
(HoH)

Pojeďte fandit i do Liberce!

PARDUBICE — Semifinálový souboj HC Eaton Pardubice – Bílí Tygři Liberec nabídne jistě zajímavé souboje před vyprodanými tribunami. Fan Club HC Pardubice, který má k dispozici 250 vstupenek do liberecké Tipsport areny, pořádá na třetí i čtvrtý zápas zájezdy. Pojeďte podpořit HC Eaton Pardubice. Jeden za všechny – všichni za jednoho!

Internetové stránky Fan Clubu HC Pardubice

Fan Club HC Pardubice nabízí vstupenky na zápasy v Liberci ve dvou variantách: buď ve spojení s dopravou nebo bez ní.

Zájezd autobusem s dopravou stojí 300 korun včetně vstupenky pro členy Fan Clubu HC Pardubice, o stovku více zaplatí ostatní zájemci. Odjezdy autobusů jsou vždy ve 14.30 hodin od parkoviště za ČEZ Arenou u Labe. Více informací naleznete na stránkách Fan Clubu HC Pardubice a poskytne je také šéf fanklubu Karel Klodner na telefonním čísle 724 600 733. Rezervace musí být zaplacena hned po skončení domácího utkání 3. dubna 2010 na stánku fanklubu na jihu ČEZ Areny.

Druhou variantou je, že si přes Fan Club HC Pardubice můžete zajistit vstupenku za cenu 230 korun. Tu si musíte zaplatit ihned po skončení domácího utkání 3. dubna 2010 na stánku fanklubu na jihu ČEZ Areny.