23.02.2010
(HoH)

Po dvou týdnech opět zápas! Pardubice budou ladit formu v Kladně

PARDUBICE — Naposledy v úterý 9. února 2010 změřili hokejisté HC Eaton Pardubice síly s extraligovým protivníkem. Dnes od 17.30 hodin je čeká další zápas, Východočeši nastoupí k přátelskému utkání na ledě Kladna.

Pardubice sehrají během olympijské přestávky dva přípravné zápasy. Dnes hrají ve středočeském Kladně, ve čtvrtek od 17.30 hodin nastoupí v České Třebové proti Kometě Brno.

„Vybrali jsme si tyto soupeře již dříve, chtěli jsme ty, které nemůžeme potkat v play off. Oba budou hrát play out, proto jsme si je vybrali. Oni se připravují na play out, takže nic nepodcení a budou nám kvalitními soupeři,“ uvedl k těmto dvěma zápasům asistent trenéra HC Eaton Pardubice Jan Votruba.

Za Eaton by v tomto duelu měl nastoupit i Jan Buchtele, který tak zaznamená svůj comeback do pardubického dresu od ošklivého zranění v Liberci před dvěma a půl měsíci. Kromě něj se v sestavě objeví i další tři hráči, kteří v posledních několika týdnech pomáhali spíš prvoligové Chrudimi, jež se včerejší výhrou 9:4 nad Šumperk definitivně zachránila v první lize.