22.12.2009
HC EATON PARDUBICE

Tisková zpráva HC EATON PARDUBICE

PARDUBICE — V sobotu 26. prosince 2009 se v pardubické ČEZ Areně uskuteční Vánoční hokejový den a budou probíhat oslavy 10 let od založení Fan Clubu HC Pardubice, které vyvrcholí rockovým koncertem v malé hale. Na všechna akce je vstup zdarma.

Tradiční Vánoční hokejový den, který je určen pro všechny hokejové příznivce, včetně těch nejmenších, bude zahájen v 9.45 hodin veřejným tréninkem A týmu. Trénink před atraktivním nedělním zápasem s Kometou Brno bude zpestřen rozhovory s trenéry i samotnými hráči.

Po skončení tréninku bude následovat Škola hokeje pod vedením hráčů extraligového týmu, které se mohou zúčastnit příchozí děti vybavené hokejkou a bruslemi. Součástí programu bude i prohlídka ČEZ Areny včetně prostor jako jsou: sky boxy, režie multifunkční obrazovky, press centrum a další běžně nepřístupná místa.

Nebude chybět ani tradiční autogramiáda extraligových hokejistů a kolem poledne bude pro veřejnost otevřena kabina A týmu. Letošní novinkou je Vánoční beseda s vedením klubu a hráči, která proběhne od 12.30 hodin u hlavního vchodu.

Na program Vánočního hokejového dne byly pozvány i děti z Dětského domova v Pardubicích, kterým hráči v průběhu společného oběda předají i výtěžek z předvánoční charitativní akce – PERNÍKOMÁNIE, v rámci které vybrali a dětskému domovu věnují částku 20 tisíc korun.

Vánoční hokejový den je letos organizován v rámci oslav 10 let Fan Clubu HC Pardubice, které vyvrcholí rockovým koncertem v malé hale. Koncert začíná od 20.00 hodin a mimo jiné vystoupí pardubické revivalové kapely XANTIPA a STRESOR.

Velmi podstatnou informací je to, že vstup na dopolední program i večerní koncert je zdarma. Zváni jsou všichni bývalí, současní a třeba i budoucí fanoušci ledního hokeje. Akci pořádá HC Eaton Pardubice ve spolupráci s Fan Clubem HC Pardubice, za výrazné podpory Města Pardubice, Městského rozvojového fondu a řady dalších partnerů.

Vánoční hokejový den