02.12.2009
www.sportobchod.cz

Ve Vánočním centru hrajeme o skútr!

BRNO — Ještě nedávno jsme si užívali léta, sluníčka a dovolených, nadávali, že se to horko nedá vydržet a najednou chodíme v zimních bundách, bojujeme s rýmou a přemýšlíme po jakých dárcích by členové naší rodiny a přátelé mohli asi tak toužit. Nezadržitelně se totiž blíží prosinec a s ním ty nejkrásnější, ale bohužel také pro někoho nejvíce stresující, svátky – svátky vánoční.

Santa ClausAby vám nakupování dárků přinášelo spíše radost, aby vám při tom předvánočním shonu zbylo víc času na sebe a na své blízké, jsme tu opět s Vánočním centrem SportObchod.cz, které vám nabízí:

1. velkou Vánoční soutěž,

ve které rozdáme tisíce zajímavých dárků a „bombu“ v podobě hlavní ceny. Jedná se např. o poukázky na dovolenou v hodnotě 5000 korun, kvalitní oblečení Russell Athletic, poukázky na zážitky dle vlastního výběru (bungee, masáže, rafting, atd.) od partnerské agentury Adrop, atraktivní sportovní tašku Head, hit letošních Vánoc – Powerball Signature Limited a mnohé další (v loňském roce jsme rozdali dárky v celkovém objemu 300 000 korun).

Slibovanou bombou a hlavní cenou soutěže je městský skútr Peugeot TKR VCup v hodnotě 57 900 korun (cenu podporuje společnost Scooters a. s., autorizovaný dovozce kvalitních skútrů Peugeot do České republiky)! Skútr bude brzy k vidění na naší kamenné prodejně v Brně, Křenová 26. Do losování o hlavní cenu budou zařazeni všichni zákazníci, kteří nakoupí přes internet v době od 10. ledna 2009 do 20. prosince 2009.

2. pečlivě vybranou kolekci produktů

ve všech kategoriích za ty nejlepší možné ceny. Nabídka obsahující velkou spoustu novinek, je sestavena tak, že si na své přijdou malí i velcí sportovci, amatéři i profesionálové. Veškeré zboží je ve značkové kvalitě, dostupné v nejrůznějších velikostech nebo technických provedeních  a je navíc většinou skladem, čímž se minimalizuje expediční doba.

3. rozšířenou vánoční garanci

služba pamatující na ty, kteří ve výběru dárku nebudou mít úplně šťastnou ruku. Díky ní budete moct zboží vrátit nebo vyměnit až do konce ledna 2010. Není mnoho obchodů, které vám to umožní!!!

Toto všechno a mnohem více naleznete na

http://www.sportobchod.cz/vanoce