17.08.2006
(HoH, BaM)

Pardubice před Tatranským pohárem zajíždí do Znojma

Ještě jeden přátelský zápas předtím, než odjedou do Popradu na Tatranský pohár. Hokejisté HC Moeller Pardubice dnes změří síly se Znojemskými Orly. Přátelské utkání v Hostan aréně začíná v 17.30 hodin.

HC Moeller v přípravě zatím neprohrál. V první sérii pěti zápasů, ve kterých nastoupil vesměs proti prvoligovým soupeřům, pouze vyhrával. Poprvé ztratil body v pondělním utkání proti Chimiku Moskevská oblast. Svěřenci Miloše Říhy a Pavla Rohlíka ale v tomto utkání nezklamali. Zhruba dvoutisícovce diváků nabídli svěží podívanou plnou pěkných hokejových momentů. Na druhou stranu se ale nevyvarovali zbytečných chyb…

„Viděl jsem chyby v propadání útočníků, když jdou třeba tři do pásma, ač nemusí. Dále pak ve čtení hry, kdy můžeme a nemusíme a v obranném pásmu najednou ve třech zbytečně vlítneme na jednoho hráče. Myslím, že s přibývajícími zápasy to teprve přijde,“ říkal trenér Říha po tomto utkání.

Znojemští Orli v přípravě už dvakrát prohráli, včera si ale připsali cenné vítězství na ledě pražské Slavie, kde zvítězili fotbalově 1:0.