10.02.2009
Tomáš Podhrázký, Jan Hrabal

Vítěz Místa na střídačce: Byl to úžasný zážitek

PARDUBICE — Zkusil tipnout počet diváků na jednom z devatenácti vybraných kol O2 extraligy ledního hokeje a jeho tip byl natolik dobrý, že jej dostal až mezi hráče. Radek Jakl se dočkal unikátního hokejového zážitku v soutěži Místo na střídačce, kterou společně s klubem HC Moeller Pardubice připravila společnost Telefónica O2, generální partner nejvyšší domácí soutěže.

„V Budějovicích mám permanentku, ale protože jsou mi Pardubice blízké a je tam parádní atmosféra, tipoval jsem i tam,“ vysvětlil Radek Jakl.

„Na střídačce to samozřejmě bylo úžasné, i když přehled o zápase je lepší z tribuny. Takhle jsem ale zase mohl zblízka sledovat hráče přímo při zápase a pak také mezi třetinami. Bohužel mě vždycky po dvou nebo třech minutách poslali pryč, protože se začala probírat taktika. Ale bylo to super a šel bych do takové soutěže znovu. Největší zážitek? Bylo jich opravdu hodně na to, abych jeden jediný vybral,“ doplnil vítěz populární soutěže.

Radek Jakl

„Myslím, že pro Radka to mohl být zajímavý zážitek. Poznal hokej z perspektivy hráčů přímo ze střídačky,“ prohlásil asistent trenéra HC Moeller Pardubice Jiří Seidl.

„Takový pohled na hokej může být pro fanouška velmi cenný. Třeba nám právě on pomohl napínavý duel se Spartou vyhrát,“ doplnil s úsměvem.