30.11.2008
Tisková zpráva

Místo na střídačce opět hledá svého vítěze

PRAHA — Útočníci, obránci, náhradní brankář a také trenéři. Takové je běžné složení střídačky při zápase hokejové extraligy. Po roce se ale zaběhlé pořádky opět změní, protože se vrací originální soutěž „Místo na střídačce“. Základní tým šestnácti hráčů se rozroste o nového člena. K profi hokejistům si, stejně jako v loňském roce, přisedne jeden fanoušek, který nejpřesněji tipne počet diváků na některém z domácích zápasů HC Moeller Pardubice.

Heslo „Pojď do první lajny“ rozhodně není nadsázka. Během premiérového ročníku se o jeho pravdivosti přesvědčilo čtrnáct fanoušků všech extraligových týmů. I letos díky spolupráci všech klubů ELH, AČS, BPA a společnosti Telefónica O2 Czech Republic, která je generálním partnerem nejvyšší domácí hokejové soutěže, pokračuje druhým ročníkem soutěž „Místo na střídačce“.

Soutěž probíhá do 16. ledna 2009 a fanoušci mají dvě možnosti, jak se zapojit: buď sms zprávou ve tvaru PCEmezeraYYY, kde YYY je tip na počet diváků, a pak se do tří dnů zaregistrovat na webových stránkách www.o2hokej.cz. Zároveň je možné tipovat přímo prostřednictvím internetových stránek www.o2hokej.cz.

Všech 14 finalistů získá k místu na střídačce i LCD televizory Samsung a digitální televizi O2 TV na rok zdarma a na absolutního vítěze čeká ještě navíc vůz SEAT Ibiza SportCoupé. V každém kole se navíc hraje o dvě VIP vstupenky na další domácí zápas HC Moeller Pardubice. Více o soutěži na www.o2hokej.cz.