11.09.2008
(HoH)

Přijďte na první hokej, zveme vás na velmi zajímavou výstavu!

PARDUBICE — Zajímavou akci pro své fanoušky přichystal pardubický hokejový klub. Tento pátek od 17.30 hodin můžete v pardubické ČEZ Areně zhlédnout výstavu 100 let mezinárodního hokeje. Vstup na tuto vernisáž bude umožněn majitelům všech druhů vstupenek na utkání se Slavií Praha.

Výstava vznikla pod záštitou poslance Evropského parlamentu Oldřicha Vlasáka a připomíná století organizovaného hokeje, včetně významných mezníků její historie a právě v Pardubicích odstartuje svoji cestu po České republice. Vernisáž zahajuje novou hokejovou sezonu v Pardubicích, během ní se koná extraligové utkání HC Moeller Pardubice – HC Slavia Praha.

Historická fotografie

Výstava, která bude během zápasu zpřístupněna návštěvníkům utkání, bude umístěna v jihovýchodním foyer ČEZ Areny Pardubice. Do prostor výstavy se dostanete po diváckém ochozu kolem stánků s občerstvením, vstup je v blízkosti hlavního vchodu do arény (před turnikety) – cesta i vstupní brána budou viditelně označeny. Výstavu můžete navštívit v průběhu i po skončení pátečního zápasu.