25.08.2008
Tisková zpráva

Již za týden začne předprodej vstupenek na jednotlivá utkání!

PARDUBICE — Příští týden v pondělí, čili od 1. září 2008, začne na pokladnách ČEZ Areny předprodej vstupenek na jednotlivé extraligové zápasy O2 extraligy ledního hokeje. V noci na tentýž den bude spuštěna také internetová rezervace vstupenek na utkání základní části. Rovněž v tento termín začne výměna poukazů za permanentní vstupenky na nový soutěžní ročník. Pokladny v ČEZ Areně jsou otevřeny každé pondělí od 9.00 do 12.00 hodin, dále úterý a středy od 12.00 do 17.00 hodin. Permanentky na novou sezonu si mohou zájemci zakoupit až do začátku O2 extraligy!

Ceny jednotlivých vstupenek na sezonu 2008/2009 jsou navýšeny pouze změněnou sazbu daně z přidané hodnoty z 5 % na 9 %. Rozdíl nezůstává klubu, ale odvede ho státu.

Kontakty na pokladny ČEZ Areny naleznete na internetových stránkách ČEZ Areny.

Další možností, jak získat vstupenky na kterékoliv utkání základní části, je přes internetovou rezervaci, která bude spuštěna 1. září 2008.

Ceny vstupenek pro sezonu 2008/2009

Název Jednotlivé vstupné Permanentní vstupenka
Kategorie A (zelená) 240 Kč 5900 Kč
Kategorie B (žlutá) 185 Kč 4600 Kč
Kategorie C (červená) 135 Kč 3300 Kč
Kategorie D (modrá) 105 Kč 2450 Kč
Kategorie omezená (fialová)   85 Kč — — —
Stání (šedá)   85 Kč 1900 Kč
Do sektoru 201 (pro fanoušky hostujícího mužstva) jsou vstupenky prodávány pouze fanouškům hostujícího mužstva, kteří se prokáží platným dokladem. Nemusí být členy fanklubu hostujícího mužstva.

Rozmístění sedadel

Celková kapacita ČEZ Areny je 10 194 míst je rozdělena celkem do šesti kategorií. Vedle sektoru k stání, který je umístěn na jižní tribuně, je to pět kategorií míst určených k sezení. Na stránkách ČEZ Areny rovněž najdete fotografie pohledů na ledovou plochu, tak jak je divákům jednotlivé sektory nabízí. Pokud se chystáte navštívit hokejové utkání v Pardubicích najdete další užitečné informace pod odkazem ČEZ Arena nebo na stránkách www.arenapce.cz.

Mapa rozmístění sektorů

Internetová rezervace

On line rezervační systém umožňuje zakoupení vstupenek na kterýkoliv zápas základní části i play off. Každý uživatel má svůj virtuální účet, ze kterého si po přihlášení může odkudkoliv na světě zajistit místo na utkání. Více informací naleznete v sekci Internetové rezervace.

Hromadné objednávky

Služba hromadné objednávky slouží pro ty z vás, kteří organizují společné výpravy fanoušků ledního hokeje z vlastního města, pro cestovní kanceláře nebo jako zpestření pro firemní zaměstnance. Minimální počet objednaných lístků je dvacet. Platba se provádí převodem na účet HC Moeller Pardubice. Na tyto objednávky vám klub může samozřejmě vystavit fakturu. Více informací naleznete v sekci Hromadné objednávky.