02.06.2008
HC Moeller Pardubice

Novinka pro fanoušky: prodlužte si permanentku přes internet!

PARDUBICE — Hokejový klub HC Moeller Pardubice ve snaze co nejvíce zpřístupnit prodej permanentních vstupenek pro fanoušky pardubického hokeje přichází s revoluční novinkou: přes internetovou rezervaci vstupenek si můžete pohodlně zakoupit permanentní vstupenku na sezonu 2008/2009. Stačí si jen dobít svůj internetový účet na příslušnou hodnotu ceny permanentní vstupenky a poté dle následujícího návodu si bezpečně a pohodově zakoupit „permici“ na nový soutěžní ročník!

Postup při prodloužení permanentek na další sezonu

  1. Založení vlastního virtuálního účtu v sekci internetové rezervace, pokud již nejste majiteli jednoho takového účtu → přímý odkaz.
  2. Překontrolujte si váš aktuální e-mail v poli editace osobních údajů.
  3. Vložte finanční částku na tento virtuální účet
    1. Prostřednictvím platební karty
    2. Prostřednictvím převodu na účet
  4. Na hlavní stránce po vašem přihlášení je zobrazené pole pro zadání čísla permanentky. Do tohoto pole vepište sedmimístné číslo uvedené nad čárovým kódem permanentky z předešlé sezony.
  5. Stiskněte tlačítko prodloužit.
  6. Budete ještě jednou vyzvání ke kontrole permanentky.
  7. Po opakovaném potvrzení bude z vašeho virtuálního účtu stržena částka odpovídající ceně permanentky na následující sezonu.
  8. Na váš e-mail zadaný při registraci Vám bude zasláno potvrzení o zaplacení.
  9. Vytištěné a podepsané potvrzení spolu s loňskou permanentkou předložte od 1. září 2008 na pokladnách ČEZ Areny při vydávání nových permanentek.
  10. Tento systém je možné využít i v případě dobíjení permanentek na případné zápasy play off.

V případě jakýchkoliv dotazů či problémů můžete kontaktovat Jiřího Zelinku z marketingového oddělení HC Moeller Pardubice na e-mailu jiri.zelinka@hcpce.cz , nebo na telefonním čísle 466 741 631.