23.01.2008
(HoH)

Ke vstupence na stání na Litvínov dostanete zdarma další na Zlín!

PARDUBICE — Přijďte vytvořit vroucí kotel! HC Moeller Pardubice přichází s mimořádnou akcí pro své fanoušky z pověstné jižní tribuny – kdo si na pokladně zakoupí vstupenku na stání na čtvrteční utkání proti Litvínovu – dostane k této vstupence zdarma i vstupenku na stání na úterní utkání se Zlínem. Nadcházející dva domácí zápasy jsou pro HC Moeller Pardubice velmi důležité a proto se klub chce v boji o play off opřít také o zvýšenou podporu svých fanoušků, za kterou jménem hráčů předem děkujeme!

Tato mimořádná akce bude probíhat následovně: všichni fanoušci, kteří si na pokladně ČEZ Areny k stání koupí vstupenku na jižní tribunu, automaticky obdrží oproti označení vstupenky k stání na utkání s Litvínovem lístek na stání k úternímu duelu se Zlínem.

Fanoušci, kteří si zakoupili, nebo teprve koupí vstupenku k stání na zápas s Litvínovem přes internet, získají na pokladně internetových rezervací ve čtvrtek od 13.00 hodin automaticky lístek k stání na zápas se Zlínem. Vstupenka na čtvrteční zápas bude při výběru lístku na úterní duel označena.