12.02.2020
Redakce

Výborná zpráva! Michal Vondrka podepsal smlouvu i na další sezonu

PARDUBICE – I v příštím ročníku bude dres Dynama oblékat Michal Vondrka, s vedením klubu podepsal jednoroční kontrakt. Zkušený útočník přišel do Pardubic ke konci sezony, aby týmu pomohl v závěrečných bojích. „Jsem velice spokojený, že jsme se dohodli,“ řekl po stvrzení smlouvy člen představenstva klubu Dušan Salfický.

„Michal během posledních utkáních potvrdil své kvality a výborně zapadl do naší kabiny. Náš zájem o něj logicky pokračoval a jsem rád, že se nám podařilo se s ním domluvit i na další sezonu. Jedná se o velmi zkušeného hráče, který by v další sezoně měl být jedním z lídrů kabiny,” pokračoval Dušan Salfický.

Sedmatřicetiletý útočník přišel do Dynama v půlce ledna a zatím za Dynamo nastoupil k šesti utkáním a získal v nich pět bodů za tři góly a dvě asistenci. Předtím oblékal kapitánský dres BK Mladé Boleslavi, kde získal ve dvaatřiceti utkáních šestnáct bodů.

Michal Vondrka vyhlíží svou osmnáctou extraligovou sezonu. „Rozhodování nebylo příliš složité, protože se chci podílet na vrácení Dynama, tam kam patří. Budu se snažit naplnit očekávání vedení klubu i fanoušků a věřím, že tuto sezonu dotáhneme tam, kam si všichni moc přejeme a to k záchraně klubu v extralize,” řekl Michal Vondrka.

Rodák z Českých Budějovic poprvé nastoupil v nejvyšší soutěži v sezoně 2000/2001, dále působil v pražské Slavii, Chomutově nebo ve Slovanu Bratislava. „Na základě jednání došlo k podepsání smlouvy. Pro nás je důležité. že jsme se rychle a bez problémů dokázali s vedením Dynama domluvit a Michal je spokojený,” řekl František Tausch z agentury Global Management Group zastupující hráče.

Michal Vondrka

  • Post: útočník
  • Datum narození: 17. května 1982
  • Výška: 185 cm
  • Hmotnost: 86 kg
  • Držení hole: levé