26.08.2019
Jan Hrabal, Adam Sedláček

Extraligové kluby se sjely na „media day“ do Prahy

PARDUBICE — Živo bylo během pondělí 26. srpna 2019 ve Škoda ICERINK v Praze. Všech čtrnáct klubů naší nejvyšší hokejové soutěže vyslalo své zástupce na „media day“, který uspořádala agentura BPA, výhradní marketingový partner Tipsport extraligy.

Za Dynamo se akce zúčastnili hlavní trenér Ladislav Lubina, obránce Jan Kolář a útočníci Tomáš Rolinek a Robert Kousal.

„Za mě výborná akce a dobrá zkušenost, sešli jsme se tu ze všech extraligových klubů. Mohli jsme si popovídat s trenéry a hráči ostatních týmů. Pro novináře výborná věc, kdy si mohli s námi všemi popovídat a nabrat materiály pro přípravu na start nové extraligové sezony,“ řekl obránce Jan Kolář po čtyřhodinovém zápřahu mezi kamerami.

Trenéry a hokejisty vyzpovídali zástupci deníku Sport pro svůj magazín, dále pak natáčeli pro HOKEJKA TV, Českou televizi a O2 TV. „Nejdříve jsme měli krátké rozhovory a ankety, poté jsme se ustrojili a natáčeli na ledové ploše promo videa k nové sezoně, poté jsme pokračovali ve studiu,“ pokračoval pardubický zadák.

„Všechno mělo své, u něčeho byla sranda větší, u něčeho menší. U některých aktivit se dbalo na profesionální výstup, jiné byly trochu odlehčenější. Za mě proběhlo všechno v pohodě. V Rusku jsme podobnou celoligovou aktivitu neměli, v Chabarovsku jsme mívali setkání s místními zástupci televizí, rádií a novináři, byla to spíše interní aktivita,“ doplnil pro klubový YouTube kanál.