12.08.2019
Jan Hrabal

Nejlepší hráči obdrží náramky od AG Šperky

PARDUBICE — Na opravdu speciální ceny se mohou těšit nejlepší hráči každého utkání Memoriálu Zbyňka Kusého. Při slavnostním vyhlášení po konci každého zápasu se mohou těšit na vkusné náramky od AG Šperky, které jsou ze čtrnáctikarátového bílého zlata. Na každém náramku je logo turnaje a nápis „Best player of the game“.

Pro Dynamo je ctí, že pro Memoriál Zbyňka Kusého může využít této nabídky a nejlepší hráči dostanou takto unikátní ceny. Budou pro ně osobní vzpomínkou na turnaj.

Náramky jsou osobní a hráči získají památku na tento turnaj. „Náramky jsou na červené šňůrce, což je hlavní barva turnaje. Červená šňůrka se dává na levou ruku dle učení kabbalah a měla by odvádět negativní energii z těla. Člověka by měla chránit, takže ceny pro nejlepší hráče mají mystický podtext,“ uvedla MUDr. Michaela Mojžíšová ze společnosti AG Šperky, která tyto dárky vyrábí.

„Šperky jsou dostupné na našem InstagramuFacebooku, máme i vlastní eshop na webu. Hráči dostanou ceny v unikátních krabičkách, které dělá česká firma, kompletní sada je tradiční české výroby,“ pokračovala.

Společnost AG Šperky je jedním z partnerů memoriálu. „Zbyňka Kusého jsem znala osobně, mám blízký vztah k hokeji, zvlášť k tomu pardubickému, proto je pro nás ctí, že zrovna my můžeme obdarovat nejlepší hráče turnaje,“ doplnila Michaela Mojžíšová.