27.09.2007
Jan Hrabal, tapetka Radek Krejsa

Hokejisté, realizační tým a vedení se složili na Dynamoexpres

V neděli 30. září 2007 od 17.00 hodin sehrají hokejisté HC Moeller Pardubice utkání v Sazka Areně proti HC Slavia Praha. Východočeši hrají na začátku sezony jedenáct utkání na stadionech soupeře, do libeňské haly se ale vždy sjíždí velice početná skupina fanoušků pardubického hokeje. Náklady spojené s vypravením speciálního vlaku Dynamoexpres se rozhodli uhradit ze svých prostředků hráči, realizační tým a představitelé vedení klubu. Ten vyjede v 15.00 hodin z pardubického hlavního nádraží bez zastavení do stanice Praha–Libeň, která je 10 minut chůze od Sazka Areny, nazpět ze stanice Praha–Libeň se vydá ve 20.35 hodin a do Pardubic přijede ve 21.47 hodin.

„Byli bychom rádi, aby naši příznivci využili této možnosti a vyjeli nás podpořit do Sazka Areny,“ říká generální manažer HC Moeller Pardubice Zbyněk Kusý. „Podpory našich fanoušků si neskutečně vážíme a těšíme se všichni společně na utkání v Sazka Areně, kam vždy přijede velká spousta našich fanoušků. Náš klub je v těžké situaci, všichni věříme, že opět přijede velmi početný dav fanoušků pardubického hokeje nám pomoci v tomto náročném utkání.“

České dráhy ve spolupráci s HC Moeller Pardubice vypravily speciální vlak už vloni. Na tato utkání zvláště od přesunu Slavie do Sazka Areny se vždy vypravuje veliká spousta fanoušků, jedná se takřka o kultovní výjezdy.

„Jsem rád, že spolupráce s pardubickým hokejem pokračuje dalším kolem a věřím, že fanoušci si i v této sezoně zachovají renomé pohodových lidí a ve vlaku bude dobrá nálada jako při minulých jízdách,“ uvedl Martin Štěpán z Českých drah.

Kapacita vlaku činí 420 míst a nástup bude dovolen pouze s dokladem označeným razítkem Českých drah, které budou vydávat před odjezdem vlaku průvodčí na nástupišti. V případě pozdějšího ukončení zápasu bude odjezd vlaku ze stanice Praha–Libeň opožděn.

Možnosti koupě vstupenky na utkání v Sazka Areně

Vstupenku na tento zápas můžete získat čtyřmi způsoby: Buď si ji zakoupit přímo na prodejním místě Sazky, nebo přes Fan Club HC Pardubice, nebo rezervací přes www.sazkaticket.cz a nebo si ji můžete zakoupit v den utkání v Sazka Areně. Aktuální vývoj prodeje vstupenek na toto utkání lze ověřit přes http://www.sazkaticket.cz. Prodej přes webový portál www.sazkaticket.cz bude uzavřen 28. září 2007, 24.00 hodin. Pokladny Sazka Areny jsou otevřeny pouze v den utkání od 13.00 hodin.

K přepravě v Praze oproti minulým sezonám nemůžete zdarma využít městskou hromadnou dopravu.

Doporučený postup k zakoupení vstupenky

Platí do 28. září 2007, 24.00 hodin. Po tomto datu je prodej možný pouze na terminálech Sazky.

  1. zaregistrujte se na portálu www.sazkaticket.cz
  2. klikněte na „Domácí utkání HC Slavia Praha“
  3. klikněte na odkaz „Vstupenky“ zápasu HC Slavia Praha – HC Moeller Pardubice (ID 1501468)
  4. zvolte si sektor, kam si chcete zakoupit vstupenky (pro fanoušky hostujícího celku jsou přednostně určeny sektory 117 a 118)
  5. máte-li nainstalovaný Macromedia Flash Player, měl by se vám zobrazit váš zvolený sektor s rozmístěním sedadel; tučně orámovaná sedadla značí volná místa
  6. kliknutím na vámi zvolené sedadlo/sedadla se jeho/jejich barva změní na červenou
  7. klikněte na „Potvrdit“
  8. objednání vstupenek dokončíte kliknutím na „Rezervovat“
  9. spolu s objednávkou obdržíte dvanáctimístné číslo vaší objednávky
  10. zajděte si na jeden z terminálů Sazky, kde uhrazením platby získáte vstupenku/vstupenky, platnost internetové rezervace je 1 kalendářní den