15.09.2007
Petr Mazánek, Jan Hrabal

Nově na www.hcpce.cz: bonusová sekce, on line rozhovory s hráči

Do nové hokejové sezony 2007/2008 vstupují oficiální internetové stránky HC Moeller Pardubice www.hcpce.cz s řadou vylepšení. Řada fanoušků určitě přivítá rozšířenou a ještě zatraktivněnou fotogalerii obohacenou o bonusovou sekci. Dalším zpestřením budou pravidelné půlhodinové on line rozhovory nejen s hokejisty HC Moeller Pardubice, rozšíření se dočkala i internetová rezervace vstupenek, kde si každý bude moci vygenerovat daňový doklad, nebo na jeden účet dobít až deset permanentních vstupenek.

Bonusová sekce

Vzhledem ke vzrůstajícímu zájmu návštěvníků webu o kvalitní fotografie, klipy a další obrazové či jiné materiály, které jsou však chráněny autorským zákonem jsme se rozhodli o zřízení bonusové sekce, která tyto materiály bude nabízet. Vstup do sekce bude zpoplatněn symbolickou částkou 100 korun za celou sezonu a její obsah je určen výhradně pro osobní potřebu registrovaných uživatelů.

V této sekci bude mít zaregistrovaný uživatel možnost prohlížet zápasové fotografie v plné kvalitě, stejně tak stahování atraktivních klipů, nebo jiného aktuálního multimediálního obsahu v sekci Download.

Na domovské stránce www.hcpce.cz návštěvník klikne v menu na odkaz Download. Z této stránky se bude moci uživatel po vyplnění ID a hesla přihlásit. Při zadání správných údajů bude mít uživatel přístup ke zvětšeným fotografiím v jednotlivých galeriích a bude mu také zpřístupněn obsah sekce download.

Toto přihlášení bude v průběhu jeho prohlížení stránek trvalé. Po hodině nečinnosti bude přihlášený uživatel automaticky odhlášen. Cena přístupu na tuto bonusovou sekci je 100 korun na sezonu. Tento poplatek je placen jednorázově prostřednictvím internetové rezervace a platí až do 31. srpna 2008.

Fotografie, které si stáhnete, smíte použít pouze pro vlastní potřebu.

Postup při registrace a platbě paušálního poplatku

  1. Registrace do systému internetové rezervace http://www.freeside.cz/rezervace-pce/user_new.php. Při vyplnění jsou klíčová následující dvě pole rodné číslo (ID) a heslo. (Pokud je uživatel již registrován do systému internetové rezervace, nová registrace není nutná.)
  2. Přihlášení do rezervace prostřednictvím ID a hesla.
  3. Vložení částky na účet
    1. převodem na účet č. 1206778349/0800 vedeného u České spořitelny.
    2. platební kartou.
      1. Variabilním symbolem je rodné číslo zapsané bez lomítka.
      2. Převod finanční částky lze provést bezhotovostně z libovolného peněžního ústavu, případně složením finanční částky přímo na pobočce České spořitelny.
      3. PLATBY NELZE PROVÁDĚT SLOŽENKAMI ČESKÉ POŠTY!
      4. Hodnota částky vložené na účet je na konto uživatele připsána nejpozději do třech pracovních dní.
  4. Zaplacení poplatku 100 korun jako předplatné bonusové sekce na celou sezónu. Tato koupě se provede stisknutím tlačítka, které bude umístěno na hlavní stránce internetové rezervace po přihlášení.

On line rozhovory

Od nové sezony vám ve spolupráci s Českým rozhlasem Pardubice nabídneme možnost on line rozhovorů s hokejisty HC Moeller Pardubice.

Každý čtvrtek v odpoledních hodinách vysílá Český rozhlas Pardubice na frekvencích 104,7 FM, 101,0 FM, 102,4 FM a 98,6 FM pořad Hokej speciál, který navštíví vybraný hokejista HC Moeller Pardubice.

A jednou do měsíce budete moci prostřednictvím ankety na www.hcpce.cz vybrat respondenta sami, se kterým si ještě půl hodiny po skončení relace budete moci „popovídat“ na oficiálních internetových stránkách HC Moeller Pardubice.

Internetová rezervace vstupenek

Daňový doklad v internetové rezervaci

Kterýkoliv zaregistrovaný uživatel bude mít po nákupu vstupenek z virtuálního účtu internetové rezervace možnost kliknout na tlačítko daňový doklad. Následně se mu vygeneruje daňový doklad podle učiněné objednávky v tisknutelné podobě.

Vylepšení dobíjení permanentních vstupenek přes internetovou rezervaci

V průběhu play off budou mít fanoušci možnost z jednoho virtuálního účtu dobíjet větší počet permanentních vstupenek. Tuto novou funkci ocení především rodiny nebo korporátní klienti. Maximální počet spravovaných permanentek pod jedním účtem je však deset.