02.01.2019
Jan Hrabal

Dynamo děkuje všem svým fanouškům za návštěvu Vánočního hokejového dne

PARDUBICE — Opět veliký zájem panoval mezi fanoušky pardubického hokeje o další Vánoční hokejový den. Během poslední soboty loňského roku mohli zhlédnout komentovaný trénink A týmu před retro utkáním s Kometou Brno, hráči pak předávali své zkušenosti v rámci hokejové školy, součástí bohatého programu byly tři autogramiády, prohlídky ČSOB Pojišťovna ARENY včetně kabiny A týmu. Speciální program připravilo Dynamo pro Dětský domov Pardubice.

Vánoční hokejový den začal klasickým tréninkem mezi dvěma zápasy. Po skončení tréninku zůstali vybraní hráči s trenéry Petrem Čáslavou a Richardem Králem na ledě, aby vedli hokejovou školu, do které se zapojila asi stovka nejmladších fanoušků. Děcka si mohla zastřílet na Petera Hamerlíka, cenné rady, jak se zdokonalit se v herních činnostech, jim dávali Vojtěch Budík, Denis Kusý a Patrik Poulíček.

Fanoušci pardubického hokeje si mohli nechat podepsat své oblíbence na třech po sobě navazujících autogramiádách. Partner hokejového klubu – společnost Mlékárna Hlinsko – darovala do soutěže své pochutiny pro nejmenší, hostesky zase pomalovaly obličeje těch nejmenšími roztodivnými barvičkami. Návštěvníci Vánočního hokejového dne se mohli vyfotografovat u „Dynamácké stěny“.

Veliký zájem mezi fanoušky panoval o komentované prohlídky ČSOB Pojišťovna ARENY, davy příznivců zaplnily kabinu A týmu, kde mohli navštívit kromě šatny i masérskou místnost, či regeneraci. Všichni hráči se ochotně se svými příznivci vyfotografovali.

Hokejový klub Dynamo Pardubice připravil speciální program pro děti z Dětského domova Pardubice, se kterým intenzivně spolupracuje. Děcka si mohla projít ČSOB Pojišťovna ARENOU, poté společně přímo v restauraci Hattrick poobědvala s Janem Mandátem a Patrikem Poulíčkem. Povedenou akci zakončila diskotéka přímo na ledové ploše ve velké haly.

Hokejový klub Dynamo Pardubice děkuje všem fanouškům za návštěvu Vánočního hokejového dne a svým příznivcům přeje vše nejlepší v novém roce!

Fotogalerie