22.04.2021
Tisková zpráva

​Obránce Jan Zdráhal podepsal s Dynamem novou roční smlouvu

Devětadvacetiletý obránce Jan Zdráhal podepsal s vedením HC Dynamo Pardubice novou smlouvu. Na východě Čech tak setrvá další sezonu.

Poctivého dříče v uplynulé sezoně brzdila zranění. Nejprve se zranil v přípravě, když jej nešťastně zasáhl kotouč do obličeje a zlomil mu čelist. Později laboroval s bolavými třísly a sezonu mu ukončilo zranění kolene z únorového východočeského derby s Hradcem Králové.

„Honza patří k těm obráncům, které zdobí defenzívní činnost. Patřil k stabilní hráčům v naší sestavě. Věříme že se po zranění opět bude prosazovat a pomůže nám vyztužit naši defenzívu,“ řekl k podpisu rodáka ze Dvora Králové nad Labem sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický.

V uplynulém ročníku zasáhl Jan Zdráhal do 35 zápasů základní části a připsal si jednu branku a pět asistencí. V extralize kromě Pardubic nastupoval dříve i za Duklu Jihlava.

„Jsem moc rád, že jsem dostal šanci se poprat o místo v Dynamu. Vím, že to nebude jednoduché, ale udělám všechno pro to, abych to místo měl a aby se mnou byla spokojenost,“ uvedl po uzavření nového kontraktu obránce Jan Zdráhal.