03.09.2020
Redakce

​Jsme ve finále Generali Česká Cupu! Vstupenky na Třinec v prodeji od 4. září

Hned v premiérovém ročníku letního přípravného poháru Generali Český Cup jsme se dostali do finále! První utkání se odehraje ve středu 9. září na ledě soupeře, rozhodující odveta přijde na řadu v sobotu 12. září od 15:30 na domácím ledě v enteria areně, vstupenky půjdou do prodeje 4. září odpoledne. O postupu obou týmů do finále rozhodla přítomnost koronaviru COVID-19 v týmu soupeře.

Dynamo se v sérii na dva zápasy mělo utkat s libereckými Bílými Tygry, Třinec s Plzní. K duelům, které byly původně naplánované na 1. a 8. září, už ale nedojde. Místo toho byly celky Pardubic a Třince rovnou kontumačně nasazeny do finále, ve kterém bude mít díky nejlepší bilanci v základních skupinách výhodu domácího prostředí při druhém rozhodujícím utkání Dynamo!

„Je nám líto, že jsme o svém postupu nemohli rozhodnout sportovní cestou, ale s tím v současné době nic nenaděláme. Máme zároveň radost, že jsme hned při premiérové účasti v Generali Česká Cupu postoupili až do finále, ve kterém se také pokusíme uspět a celý pohár vyhrát,“ vzkázal Dušan Salfický, člen představenstva HC Dynamo Pardubice.

Vstupenky na finálové utkání letního turnaje Generali Česká Cup budou v prodeji od pátku 4. září online. Koupit si online vstupenku bude možné od odpoledne. Na pokladnách enteria areny si je budou moci fanoušci opatřit v pondělí 7. září od 9 do 12 hodin a od 13 do 18 hodin. Případně v den utkání od 9 hodin do začátku zápasu. Ceny vstupenek budou 200 korun na sezení a 100 korun na stání.

Enteria arena bude rozdělena do deseti sektorů pro maximálně 500 návštěvníků, jak je psáno v mimořádném opatření Ministerstva zdravotnictví ČR platném od 1. září. Uvnitř stadionu budou i nadále platit přísná hygienická a bezpečnostní opatření jako při zápasech GČ Cupu. Stadion bude rozdělený na celkem deset sektorů, z nichž každý bude mít vlastní vchod, sociální zařízení a občerstvení.

Přecházení mezi sektory, setkávání se s návštěvníky z jiných sektorů či příchod jiným vchodem, než má návštěvník na vstupence určeno, není možné. Na různých místech enteria areny budou rozmístěny dezinfekční prostředky. Pokud je to možné, důrazně doporučujeme platbu kartou. Specifická pravidla a omezení kapacity platí také pro novináře a fotografy. Počet míst pro vozíčkáře bude omezený.

Každý fanoušek musí mít uvnitř areny nasazenou ochranu úst a nosu. Prosíme všechny návštěvníky o vzájemnou ohleduplnost a respektování pravidel. V případě nedodržování těchto nařízení a pokynů pořadatelské služby, budou návštěvníci vykázáni.