19.03.2024
Redakce

Začala druhá vlna prodeje vstupenek na 5. zápas čtvrtfinále

Probíhá prodej vstupenek na páté utkání čtvrtfinále, ve kterém mohou hráči Pardubic slavit postup do semifinále! Ve čtvrtek 21. března ve 12:00 začala druhá fáze prodeje. Během ní si vstupenky na první zápasy vyřazovacích bojů koupí uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID. Utkání se odehraje v sobotu 23. března od 17:00.

Prodej vstupenek na 5. čtvrtfinále už začal a probíhá bude ve třech fázích. V té první si mohli pořídit vstupenky pouze majitelé permic, a to na místa, na která měli sezonní vstupenku.

Ve čtvrtek 21. března ve 12:00 začala druhá fáze prodeje. Během ní si vstupenky na první zápasy vyřazovacích bojů kupují uživatelé aplikace HC Dynamo, kteří mají své Dynamo ID, do nějž se stihli registrovat do 7. března do 9:00. Nové registrace do systému Dynamo ID aktuálně nejsou možné, spuštěny budou až po skončení sezony. Druhá fáze prodeje potrvá do pátku 22. března do 12:00 nebo do vyprodání vstupenek.

Všem držitelům účtu Dynamo ID přišel před spuštěním druhé vlny e-mail s odkazem a unikátním kódem pro daný účet, pomocí kterého budou moci zakoupit vstupenky ve druhé vlně.

Vozíčkáři, kteří neměli sezonní vstupenku, mají možnost zakoupit vstupenky na play off od 21. března 12:00 skrz účet Dynamo ID v aplikaci HC Dynamo. Jednotná cena pro vozíčkáře na pátý zápas play off je stanovena na 200 Kč.

Stáhněte si aplikaci HC Dynamo a žijte Hockeytown včetně všech výhod! Aplikace je dostupná na AppStore ZDE i Google Play ZDE.

Poslední fáze prodeje vstupenek proběhne volně přes prodejní systém Enigoo na našem webu od pátku 22. března od 13:00. Vzhledem k velkému počtu permanentkářů i uživatelů aplikace HC Dynamo je možné, že vstupenky budou vyprodány dříve.

Tímto systémem bude probíhat prodej vstupenek v rámci celého play off. Možnost nákupu vstupenek tak mají jistou pouze majitelé permic. Uživatelé aplikace HC Dynamo se svým Dynamo ID budou nakupovat vstupenky ve druhé vlně prodeje, ale s ohledem na počty prodaných permanentek a založených Dynamo ID účtů nemusí být při nákupu vstupenek úspěšní všichni.

Ceny vstupného zůstávají stejné jako na první 2 zápasy čtvrtfinále. Klub při cenotvorbě zvýhodnil majitele permanentních vstupenek, kteří budou mít po dobu rezervací svých míst slevu 100 Kč na jednu vstupenku, a to bez ohledu na kategorii.

Ceny vstupenek na 5. utkání Play off Tipsport extraligy ledního hokeje

Kategorie A

Kategorie B

Kategorie C

Kategorie D

Kategorie omezená

Stání

Permanentkáři

650

550

450

350

200

200

Dynamo ID a volný prodej

750

650

550

450

300

300