15.12.2023
Redakce

Vyšel první díl seriálu HOCKEYTOWN. Podívejte se na zákulisí Souboje legend

Novinka v rámci klubového videoobsahu je tu! Seriál HOCKEYTOWN nechá fanouškům nahlédnout do zákulisí fungování klubu. Těšit se můžete nejen na záběry spojené s pardubickým A týmem, ale také B tým, mládež a speciální události, které klub pořádá. Pojďte se společně s námi v prvním díle podívat, jak to vypadalo v zákulisí Souboje legend.

V prvním díle seriálu HOCKEYTOWN nahlédnete pod pokličku Souboje legend. Těšit se můžete na záběry z příjezdu hráčů, vítaní v kabině, dění na střídačce, proslovy trenérů a chybět nebude ani vřelé přivítání velkých kamarádů a bývalých spoluhráčů z Buffala, Dominika Haška a Václava Varadi.

„Rekordní zájem fanoušků i naše současné postavení v českém, potažmo kontinentálním hokeji, je pro nás obrovským závazkem. I proto chceme dát nejen naším nejvěrnějším možnost nahlédnout do zákulisí organizace Dynama. Hockeytown netvoří pouze A tým, a byť i on dostane v nově vzniklém seriálu významnou roli, těšit se můžete na komplexní představení fungování klubu," říká k novému projektu Jan Mroviec, tiskový mluvčí Dynama.

Kromě A týmu dostanete možnost nahlédnout také do fungování Dynama B, mládežnických kategorií klubu a mnoho dalšího! Seriál bude vycházet vždy minimálně jednou za měsíc. První díl naleznete už nyní na našem YouTube kanále.