09.12.2023
Redakce

Vánoční výzva Dynama v OC Grand: Přehrajte Dzouviho!

Na letošní prosinec jsme si pro vás v našem tradičním vánočním fanshopu v OC Grand připravili zajímavou výzvu. Pokuste se přehrát, a třeba i porazit Adama Menšíka, alias Dzouviho ve hře NHL 24 od EA Sports. Šanci máte ve čtyřech vybraných dnech a na ty nejlepší čekají atraktivní ceny v podobě merche Dynama, nebo kódu na populární hokejovou videohru.

Dzouvi je dlouhodobě jedním z nejlepších českých hráčů v této hokejové esportové hře a už dva roky také oporou Dynama Pardubice v Enyaq Hockey League. Její další ročník startuje už v lednu a Dynamo do něj půjde coby trojnásobný šampion z posledních tří let.

Vy si nyní máte šanci vyzkoušet, jak těžké je proti Dzouvimu hrát. V OC Grand můžete našeho šampiona vyzvat v jednom utkání hraném na 3x3 minuty. A to v dnech 13., 15., 19. a 21. prosince, vždy v čase od 16:00 do 18:00.

S ohledem na to, že zápas bude trvat kolem 15 minut, se tak každý den dostane na osm z vás, kteří se nám dopředu nahlásí na mail jan.fait@hcdynamo.cz. Každý dostane přesně přidělený čas, ve kterém se musí dostavit do fanshopu v OC Grand. Pokud na místě nebude, jeho zarezervovaný čas propadne a šanci dostane náhodný návštěvník, který v tu chvíli v obchodě bude.

Každý den se přitom zaznamenají všechny odehrané zápasy. Ten, kdo z nich dopadne nejlépe, se může těšit na kód na hru NHL 24 a to buď na PlayStation, nebo Xbox, a to podle vlastního výběru. Na všechny, kteří se naší výzvy zúčastní, pak čeká speciální balíček Dynama.

Neváhejte tak, a zarezervujte si svůj zápas s Dzouvim co nejdříve! Počet míst je omezený.

Pravidla, podle kterých se bude určovat nejlepší vyzyvatel dne:

1) Porazí Dzouviho
2) Dá více branek
3) Dostane méně branek
4) Bude mít více střel
5) Nechá Dzouviho vystřelit méně střel
6) Los