27.07.2020
Tisková zpráva

Stanovisko klubu k prodeji vstupenek na Generali Česká Cup

Hokejový klub HC Dynamo Pardubice se během srpna zúčastní turnaje Generali Česká Cup, při kterém odehraje minimálně tři domácí zápasy. Přinášíme vám informace o prodeji vstupenek na tato utkání.

Generali Česká Cup má v Pardubicích na programu tři zápasy základních skupin. Postupně se Dynamo na domácím ledě utká ve čtvrtek 6. srpna s Olomoucí, v úterý 11. srpna s Hradcem Králové a v úterý 18. srpna s Kometou Brno.

Vzhledem k nejasnému průběhu situace spojené s opatřeními proti šíření nákazy novým typem koronaviru se vedení klubu rozhodlo pro tuto chvíli pozdržet začátek prodeje vstupenek na tato utkání. Za klíčovou klub nyní považuje schůzku s vedením Krajské hygienické stanice Pardubického kraje, která se uskuteční 4. srpna. Další informace poskytneme ihned po této schůzce.

„Sledujeme současnou situaci a vývoj opatření proti šíření nákazy COVID-19. Pravidelně vyhodnocujeme data, která dostáváme od pověřených orgánů. Prosíme v tuto chvíli fanoušky o trpělivost – nikdo z nás nyní není schopen odhadnout, jaká bezpečnostní opatření na začátku srpna budou platit. Máme připravených několik variant, nechceme se však nyní unáhlit s prodejem. Se všemi důležitými stranami jednáme a pracujeme na řešení, které by bylo nejlepší pro naše fanoušky,“ řekl člen představenstva HC Dynamo Pardubice Dušan Salfický.