05.12.2023
Redakce

Preview: Béčko přivítá Třebíč

Dynamo B čeká ve středu 6. prosince další domácí utkání Chance ligy. Svěřenci Tomáše Jirků přivítají na zimním stadionu v Chrudimi Třebíč a po prohře v Prostějově se chtějí vrátit zpět na vítěznou vlnu. Utkání proti silnému soupeři začíná v 18 hodin.

Pardubickému béčku se v poslední době daří, z posledních čtyřech zápasů třikrát zvítězilo. Naposledy ovšem rezerva nestačila na Prostějov, na jehož stadionu v sobotu prohrála vysoko 1:6.

„Přesto, že jsme si vypracovali spoustu příležitostí, tak jsme nedokázali být produktivní a soupeř nám odskočil po našich hrubých individuálních chybách. Dneska jsme zkrátka byli v tom utkání horší,“ přiznal trenér Tomáš Jirků.

V tabulce se Dynamo B nachází ve vyrovnaném středu, momentálně obsazuje devátou pozici se ztrátou pouhého bodu na šestý Sokolov.

Dalším soupeřem pardubické rezervy bude Třebíč. Horácká Slavia se aktuálně veze na vítězné vlně, zvítězila v posledních čtyřech zápasech se skóre 16:7. V sobotu Třebíč porazila na domácím ledě druhý Vsetín.

Horácká Slavia je v tabulce na čtvrtém místě se ziskem 47 bodů a ztrátou dvou bodů na druhý Vsetín.

Dynamo B se s Třebíčí utká v Chance lize potřetí. V prvním případě si soupeř odvezl z Chrudimi dva body za výhru po nájezdech. Pardubičtí hráči zase naplno bodovali v Třebíči.

Středeční utkání 28. kola začíná na zimním stadionu v Chrudimi v 18 hodin. Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE.