06.12.2023
Redakce

Patrik Poulíček podepsal s Dynamem novou smlouvu!

Patrik Poulíček bude i v dalších sezonách hájit barvy Pardubic! Třicetiletý útočník podepsal s Dynamem novou tříletou smlouvu, červenobílý dres tak bude oblékat minimálně do roku 2027.

Patrik Poulíček působí v Dynamu od mládežnických let. Po začátcích mezi dospělými, kdy se musel vyhrát ve druhé i třetí nejvyšší soutěži, se trvale usadil v prvním týmu Dynama a postupně se vypracoval v jednoho z lídrů týmu.

V Dynamu zažil boj o udržení v nejvyšší soutěži i začátek nové éry klubu, který se vrátil mezi tuzemskou elitu. V uplynulých dvou sezonách byl kapitánem týmu, nyní je asistentem kapitána Lukáše Sedláka. Zdobí ho hra s velkým nasazením, důrazem a bojovností.

„Patrik v posledních letech neodmyslitelně patří k Dynamu. Stal se jedním ze základních stavebních kamenů mužstva, které se tu začalo budovat před několika lety. Svou poctivostí a pílí si postupem času vydobyl jednu z vůdčích rolí v našem týmu. Jsme rádi, že naše cesty pokračují společně a Patrik bude nadále působit u nás v Dynamu,“ říká sportovní ředitel Dynama Dušan Salfický k nové smlouvě Patrika Poulíčka.

Patrik Poulíček podepsal smlouvu na tři roky, v Dynamu tak bude působit minimálně do roku 2027.

„Jsem šťastný, že jsme našli společnou řeč a že můžu zůstat doma, v místě, kde jsem vyrostl a ke kterému mám hluboký vztah. Jsem rád, že jsem dostal příležitost a můžu pokračovat v Dynamu,“ říká útočník, který obléká dres s číslem 44.

Poula doposud odehrál 454 extraligových zápasů, ve kterých si připsal 139 kanadských bodů (73+66). Všechny zápasy v nejvyšší soutěži odehrál za Pardubice.