25.04.2024
Redakce

PREVIEW: Dynamo jede s mečbolem do Třince

Pardubické hokejisty čeká v pátek 26. dubna šesté finálové utkání Play off Tipsport extraligy v Třinci. Dynamo jede na východ republiky s vedením 3:2 na zápasy, k dispozici tak má jeden mečbol. Zápas ve Werk Areně začíná v 17 hodin, na Pernštýnském náměstí bude duel promítán v přímém přenosu.

Dynamo zvítězilo v důležitém pátém utkání finále Play off Tipsport extraligy nad Třincem 3:0. Svěřenci Marka Zadiny rozhodli o výhře během pěti minut druhé třetiny, kdy se postupně prosadili Lukášové Radil se Sedlákem a Martin Kaut.

Pardubice vedou ve finálové sérii vůbec poprvé, dvakrát museli soupeře dotahovat. Nyní za stavu 3:2 na zápasy zamíří Dynamo k šestému utkání do Třince, kde může proměnit titulový mečbol.

Oceláři v semifinále dokázali nepříznivý vývoj série zvrátit, tehdy prohrávali s pražskou Spartou dokonce 0:3 na zápasy. Pardubický tým tak v Třinci čeká velmi náročný zápas.

Šestý zápas finále bude opět promítán na Pernštýnském náměstí v Pardubicích. Kromě samotného přenosu se můžete těšit na soutěže s partnery Betano a Tlapnet, na místě bude také moderátor Jirka Vondra. Dorazte na Pernštýňák včas, ať nezmeškáte představení sestavy Dynama.