16.12.2023
Redakce

PREVIEW: Béčko čeká důležitý souboj s Kolínem

Po reprezentační pauze se kromě nejvyšší soutěže rozbíhá také Chance liga. Dynamo B přivítá v pondělí 18. prosince na chrudimském ledě rivala z Kolína. Do zápasu půjde s jasným cílem, ukončit sérii proher a urvat další domácí vítězství. Důležité utkání s tabulkovým sousedem startuje v 18:00.

Pardubický B-tým neměl před reprezentační přestávkou optimální formu. Rezerva prohrála třikrát v řadě, nestačila na Prostějov, Třebíč a naposledy na Frýdek-Místek. Hlavně v posledních dvou zápasech nepodalo Dynamo špatný výkon, ale na body nedosáhlo.

V posledních zápasech se daří Lukáši Žálčíkovi. Třiatřicetiletý útočník bodoval v pěti z posledních šesti zápasů a po horším úvodu sezony se dostává do výborné formy.

Příští soupeř pardubického béčka, SC Marimex Kolín má aktuálně výsledky jako na houpačce. V sedmi uplynulých zápasech Kolín vždy střídá výhru a prohru. Naposledy Kozlové před reprezentační pauzou na domácím ledě nestačili na Duklu Jihlava. V utkání bohatém na góly prohrál Kolín 4:5 po prodloužení.

V tabulce je pondělní soupeř na 11. místě s 35 body. Před Kolínem je na 10. místě právě Dynamo B s náskokem čtyř bodů. Ve vzájemném zápase tak půjde o velmi důležité body.

V obou dosavadních duelech byl úspěšnější Kolín. V Chrudimi zvítězil 3:2, na domácím ledě pak 2:0. Nyní bude chtít Dynamo B svému soupeři porážku vrátit.

Zápas B-týmu s Kolínem začíná na chrudimském zimním stadionu v pondělí 18. prosince v 18 hodin. Vstupenky jsou v prodeji ONLINE ZDE.