14.12.2023
Redakce

Ondřej Vála pokračuje v Dynamu! Podepsal novou smlouvu do roku 2026

Jeden ze základních pilířů pardubické obrany bude oblékat dres Dynama minimálně další dvě sezóny. Ondřej Vála podepsal na východě Čech novou smlouvu do roku 2026.

Pětadvacetiletý pardubický odchovanec letos hraje svoji čtvrtou sezónu po návratu ze zámoří, kde nastupoval na farmě Dallasu Stars. Postupně se vypracoval v jednoho ze stěžejních obránců týmu a také letos má v týmu Václava Varadi klíčovou roli.

„Za naši organizaci jsem moc rád, že se Ondra rozhodl pro svůj další rozvoj v našem klubu. Za poslední dva roky udělal velký výkonnostní pokrok a stal se stabilním členem našich obraných řad. Měli jsme velký zájem, aby tu prodloužil smlouvu a jsme moc rádi, že se rozhodl zůstat v Pardubicích a nadále zde rozvíjet svůj potenciál," řekl k podpisu nové smlouvy sportovní manažer Dušan Salfický.

V extralize už zapsal 176 startů, během kterých nasbíral 41 bodů. Všechny zápasy v nejvyšší české soutěži zatím odehrál v dresu Dynama, kde bude další starty sbírat minimálně do roku 2026. V Pardubicích totiž podepsal novou dvouletou smlouvu.

„Jsem moc rád, že jsme se domluvili na dvouleté smlouvě a že tady budu dál působit. Ambice klubu jsou jen ty nejvyšší, takže si moc vážím toho, že tu můžu zůstat," je po podpisu šťastný Ondřej Vála.