25.04.2024
Redakce

Michal Houdek pokračuje v Dynamu

Obránce Michal Houdek bude i nadále pokračovat v organizaci Dynama. Třiadvacetiletý obránce přišel do Pardubic v lednu výměnou za Martina Bučka na hostování do konce sezony, nyní Michal Houdek podepsal s Dynamem roční smlouvu s opcí.

Michal Houdek přišel do Pardubic na konci ledna z Plzně výměnou za Martina Bučka. Původně se mělo jednat o hostování do konce sezony, spolupráce s Dynamem ovšem bude pokračovat. Perspektivní obránce podepsal novou roční smlouvu s opcí.


„Michala jsme přivedli v závěru přestupového období, aby ještě vyztužil naše obranné řady. Vidíme v něm potenciál a možnost využití i v dalších sezonách, proto jsme se domluvili na pokračování vzájemné spolupráce,“ říká Dušan Salfický, sportovní ředitel Dynama.

V dresu Dynama zatím Michal Houdek odehrál tři zápasy, následně si po nešťastném zákroku odpykal desetizápasový disciplinární trest. V play off plní roli sedmého obránce, dosud ve vyřazovacích bojích zasáhl do tří zápasů.

„Jsem za novou smlouvu moc rád, budu mít o to větší motivaci se ukázat fanouškům a vybojovat si třeba dlouhodobější kontrakt. Aura okolo klubu a města je fantastická, v životě jsem to nezažil. Nemůžu si tu na nic stěžovat,“ říká nadšeně Michal Houdek po podpisu nové smlouvy s Dynamem.