26.03.2024
Redakce

Chcete získat gólové puky ze čtvrtfinále s Hradcem? Zapojte se do aukce!

​Chcete mít doma kus hokejové historie, do které se propsala pardubická postupová radost? V aukci jsou všechny gólové puky, které Dynamo dovedly do semifinále play off. Vydražit tedy můžete například i puk, kterým Jan Mandát poslal Pardubice do semifinále! Aukce končí v úterý 2. dubna v 18 hodin.

Jaké puky si můžete vydražit?

V nabídce jsou všechny puky, se kterými byly vstřelené vítězné góly z historicky vůbec první série play off proti rivalovi z Hradce: trefa Martina Kauta v prodloužení prvního zápasu, rozhodující úder Roberta Kousala v čase 59:54 druhého utkání, nebo jediný gólový puk čtvrtého čtvrtfinálového duelu v podání Mateje Pauloviče i úplně poslední gól série z hokejky Jana Mandáta, který prostřelil hradeckého brankáře pět a půl minuty před koncem pátého čtvrtfinále.

Kromě toho aukce nabízí i všechny další puky, se kterými hráči Dynama vstřelili ve čtvrtfinále gól.

AUKCE PROBÍHÁ ZDE

Aukce končí v úterý 2. dubna v 18 hodin s tím, že mezi jednotlivými puky jsou tříminutové odstupy. Aukce je prodlužovaná, každý příhoz v poslední minutě přidá k času dalších 60 sekund. Puky nejsou podepsané, ale v případě zájmu podpisy zajistíme (v takovém případě je dodání nejdříve v průběhu druhé poloviny dubna).