10.10.2022
Redakce

B tým čeká zápas v Porubě. Přidá třetí výhru v řadě?

Svěřencům Davida Havíře vyšel uplynulý týden na jedničku. Za tři body porazili Kolín i Frýdek-Místek a ve vyrovnané Chance lize poskočili na osmé místo. Nyní se Dynamo B utká s druhým celkem tabulky, v pondělí od 18 hodin se představí na ledě Poruby.

Dvě tříbodové výhry v uplynulém týdnu povzbudily pardubický B-tým. Rezerva Dynama ve středu v Chrudimi porazila Kolín 3:2 a stejným výsledkem uspěla také v sobotu ve Frýdku-Místku. V obou zápasech navíc tým Davida Havíře musel otáčet nepříznivý vývoj zápasu.

V 10. kole Chance ligy čeká Dynamo B zápas na ledě Poruby. Ostravský celek vstoupil do sezony výborně, z devíti odehraných zápasů odcházel bez bodu pouze dvakrát, jinak si připsal čtyři výhry za tři body a dvě v prodloužení. Poruba je zatím v tabulce druhá, na první Třebíč ztrácí bod a má zápas k dobru.

Celá tabulka Chance ligy je doposud mimořádně vyrovnaná. Svědčí o tom fakt, že první Třebíč a třináctou Duklu Jihlava dělí pouhých šest bodů. Dá se tak říct, že žádný zápas nemá jasného favorita a druhá nejvyšší česká soutěž slibuje zajímavou podívanou.

Zápas B-týmu v RT TORAX ARENĚ proti Porubě začíná v pondělí od 18:00. Sledovat jej můžete živě na Hokejka TV.