30.03.2018
Martin Dvořák

Posezonní výprodeje s dárkem ve fanshopu

PARDUBICE — Dynamácký fanshop se přidává a rád by poděkoval za uplynulou sezonu vám, skvělým pardubickým fanouškům. Proto si připravil hned několik zajímavých akcí. Přichází s dalšími a dalšími novinkami, rozšiřuje nabídku sekce výprodej a také až do konce března rozdává dárky k nákupu. Tak si rovnou zaskočte do e-shopu, nová sezona tu bude dřív, než se nadějeme.

Odměňte se dárkem z fanshopu

Až do konce března ke každému nákupu nad 100 Kč dostanete od pardubáckého Fanshopu dárek. Pro nákupy v rozmezí 100–499 korun je to silikonový náramek dle vlastního výběru, pro nákupy nad 500 korun potom šála v hodnotě 300 Kč dle vlastního výběru. A je to skutečně jednoduché – stačí si několika rychlými kliky objednat ze široké nabídky pardubického krámku, a ve třetím kroku objednávkového formuláře připsat do poznámky typ vybrané šály z nabídky fanshopu. A je to.

Samozřejmě můžete navštívit fanshop i osobně. Ten je i nadále otevřen každý všední den od 10.00 do 18.00 hodin. Ovšem pozor, i tady slaví Velikonoce, proto bude 30. března a 2. dubna 2018 zavřeno.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

Je z čeho vybírat

I po konci sezony hlásí fanshop bohatou nabídku. Mezi novinkami najdete hned čtyři kšiltovky, troje mikiny, ale i trička, polokošili, dětské šály, půllitr a další suvenýry. Navíc staré věci musí uvolnit místo novým, a tak aktuálně mnoho produktů zlevnilo na velmi atraktivní ceny. A opravdu nic nechybí – kšiltovky, šály, trička, kulichy, mikiny, play off kolekce Černý kůň, ale i hráčská kolekce, přívěsky, náramky, rukavice, fandící čepice… Zkrátka vybere si každý.

Fanshop HC Dynamo Pardubice

Sledujte pardubický fanshop i po skončení sezony na Facebooku i Instagramu. Nejen, že budete u všech nejnovějších informací jako první, ale třeba hned v příštím týdnu můžete zase soutěžit. Tentokrát se jedná o trochu netradiční, o to však zajímavější soutěž. A pokud chcete o všem vědět skutečně jako první a sem tam si ve fanshopu vyzvednout nějaký dárek, přihlašte se k odběru newsletteru na webu fanshopu.