11.03.2018
Jan Hrabal

Hlavní trenér Miloš Holaň: Spoléháme se na týmový výkon!

PARDUBICE — S respektem k síle soupeře a zároveň s vírou ve vlastní schopnosti vstoupí do nejméně čtyřzápasového klání s Oceláři hokejisté Dynama. Pardubice po šesti letech přímo postoupily do čtvrtfinále play off, celá kabina s nadšením vyhlíží červenobílé boje.

„Čeká nás velice těžký soupeř, favorit naší čtvrtfinálové dvojice je jasný. Máme s Oceláři dobré výsledky ze základní části, na to se ale nebudeme vůbec spoléhat, play off je jiná soutěž. Začínáme venku, musíme podávat zodpovědné výkony a vyvarovat se faulů, neboť Třinec má výborně sehrané přesilovky. Každý zápas začíná za stavu 0:0 a my budeme věřit v postup až do posledního hvizdu série,“ řekl úspěšný trenér Miloš Holaň.

Dynamo vyzve soupeře, s nímž v sezoně dvakrát vyhrálo a dvakrát prohrálo. Pardubice bodovaly s Třincem v posledních šesti utkáních v řadě tato bilance se ale zcela maže. „Úspěch v play off se odvíjí od toho, jak zachytá brankář, jak hraje tým v defenzivní fázi. Klíčové jsou disciplína a přesilové hry. Spoléháme se na týmový výkon!“ pokračoval progresivní kouč pro klubový YouTube kanál.