11.02.2018
Jan Hrabal

DYNAMO PLES 2018 potěšil vyprodaný sál Atria Paláce Pardubice

PARDUBICE — Již sedmý ročník má za sebou hokejový ples Dynama Pardubice. V noci z pátek na sobotu si jej užil zcela zaplněný kongresový sál v Atrium Paláci Pardubice. Akce se povedla výtečně, pro příchozí byl připraven bohatý program. Hlavními hosty večera, který skvěle moderovali Petra Beránková s Pavlem Cejnarem, jenž návštěvníky rozproudil na popůlnoční diskotéce, byli zpěvačka Monika Absolonová a orchestr StopTimeBand. Účastníky plesu pozdravili Dominik Hašek a čtveřice pardubických hokejistů, kteří nyní hrají v zahraničí, jež jsou členy olympijského výběru. Ples si nenechala ujít řada obchodních partnerů klubu.

Předtančení se již tradičně na pardubickém hokejovém plesu ujal Taneční klub Chvaletice. Poté všechny hosty přivítali první náměstek primátora statutárního města Pardubice Jiří Rozinek, předseda představenstva a generální manažer Dynama Dušan Salfický a Marek Nezveda, místopředseda představenstva ČSOB Pojišťovny odpovědný za divizi financí a řízení rizik.

Hosty večera byly orchestr StopTimeBand a Monika Absolonová, která potěšila všechny návštěvníky nejen svým upřímným pěveckým vystoupením a ochotou se fotografovat při zpěvu, při němž si zatančila i s hlavním trenérem Milošem Holaněm.

Na své si přišli i milovníci módy, kteří mohli zhlédnout módní přehlídky v produkci Máša Agency, která představila společenské šaty Tamsin London s doplňky Kožešiny Luďka Slanaře. V závěru přehlídky se po pódiu „prošly“ i čepice „Raškovky“, které otevřely olympijské intermezzo v bohatém programu.

Návštěvníky plesu krátkými videospoty pozdravili Dominik Hašek a olympionici Jan Kolář, Jakub Nakládal, Lukáš Radil a Tomáš Zohorna. Zmíněná čtveřice pak pověděla, jak většinou na školách prožívala olympijské Nagano před dvaceti lety. Přímo na pódiu pak zavzpomínali na své účasti na olympiádách Vladimír Martinec, Bohuslav Šťastný, Otakar Janecký, Dušan Salfický a Tomáš Rolinek.

O půl jedenácté večer si mikrofon převzala Monika Absolonová, jež se na pardubický ples vrátila po čtyřech letech. Píseň „Když královnou jsem já“ si zazpívala přímo na pódiu s tanečníky, s nimiž se fotografovala a po partu s Milošem Holaněm obdržela květiny od Dušana Salfického.

Po půlnočním losování tomboly, jejíž hlavní cenou byly hodinky Apple Watch Series 3, které věnovala ČSOB Pojišťovna, se o zábavu postaral Pavel Cejnar. Jeho diskotéka se nakonec protáhla a zakončila tak velmi povedený DYNAMO PLES 2018.

Generálním partnerem DYNAMO PLESU byla ČSOB Pojišťovna. Hokejový klub Dynamo Pardubice děkuje všem návštěvníkům plesu za přízeň, partnerům za podporu a dary do bohaté tomboly. Všichni se těšíme již na ten příští – osmý v roce 2019!

Obsáhlé fotogalerie

Fotogalerie