25.11.2017
Jan Hrabal

Fronta napříč výrobní halou. Dynamo přijelo do ASSA ABLOY

RYCHNOV NAD KNĚŽNOU — Obrovský zájem a rozruch způsobila návštěva Dynama v nově otevřené výrobní hale společnosti ASSA ABLOY v Rychnově nad Kněžnou. Na den otevřených dveří největšího světového dodavatele inteligentních řešení zámků a zabezpečení dorazily stovky lidí, řada z nich si vzala pardubické dresy a šály, aby si nechala podepsat Vladimíra Martince, Dušana Salfického a Petra Sýkoru.

Návštěva Dynama byla zlatým hřebem celodenního programu ve společnosti ASSA ABLOY. Pod dohledem olympijského vítěze Romana Šebrleho nejprve v 15.00 hodin vhodil Petr Sýkora úvodní buly rychnovského potěru na umělé ploše, pak se společně s klubovou legendou Vladimírem Martincem a generálním manažerem Dušanem Salfickým podepisoval na velké autogramiádě u centrálního pódia.

„Každého pozvání si vážíme. Jsme rádi, že jsme mohli potěšit stovky našich fanoušků, máme radost, že řada z nich přišla se šálami a v dresech. Ceníme si toho a uvědomujeme si, jaký zvuk má značka Dynama i mimo Pardubice,“ řekl šéf klubu.

ASSA ABLOY je největším světovým dodavatelem inteligentních řešení zámků a zabezpečení. Usiluje o zlepšení kvality života našich zákazníků prostřednictvím inovativních výrobků, které zajišťují větší zabezpečení, bezpečnost a pohodlí.

Fotogalerie