19.11.2017
Jan Hrabal

Lístky na DERBY #22 mizí. Zajistěte si je včas!

PARDUBICE — Již dnes je jasné, že v neděli 26. listopadu 2017 dorazí do Tipsport areny její letošní nejvyšší návštěva, Pardubice totiž budou hostit derby s Hradcem Králové. Předprodej vstupenek běží v několika vlnách od začátku sezony, týden před začátkem utkání je fanouškům k dispozici zhruba 1300 volných vstupenek.

Dynamo se připravuje na pořádání tohoto výjimečného utkání se vší odpovědností. Již na začátku předprodeje vstupenek na jednotlivá utkání se pracovníci klubu sešli se zástupci Policie ČR a Městské policie Pardubice. Předprodej vstupenek probíhal v první vlně, a to po držitelům platebních karet DYNAMO, v dalších fázích byl uvolněn na pokladny Tipsport areny a do systému ONLINE VSTUPENKY.

O DERBY #22 panuje mezi fanoušky zvýšený zájem, všechna předchozí utkání po přesunu extraligové licence do Hradce Králové byla vyprodána. První letošní souboj v Pardubicích nebude vysílat Česká televize přímým přenosem.

Vzhledem ke zkušenostem z pořádání předchozích vzájemných utkání Dynamo nabízí majitelům permanentek k sezení v sektorech 102 a 202 bezplatnou výměnu míst totožné kategorie, a to nejpozději do středy 22. listopadu 2017 na sekretariátu klubu po předchozí domluvě s Petrem Cejpem (petr.cejp@hcdynamo.cz) z marketingového oddělení klubu. Po spuštění online prodeje byly právě tyto dva sektory rychle vyprodány.

Začátkem týdne se uskuteční závěrečná koordinační schůzka se zástupci Policie ČR a Městské policie. Po ní Dynamo vydá tiskovou zprávu se souhrnem všech bezpečnostních opatření souvisejících s pořádáním utkání s Mountfieldem HK, jehož zástupce vedení pardubického klubu také na toto jednání rovněž pozvalo.