26.09.2017
Hokejka

Hokejová tombola začala v Pardubicích rekordní výhrou

PARDUBICE — V pátek 22. září 2017 poprvé odstartovala Hokejová tombola v Tipsport areně v rámci zápasu Tipsport extraligy s Duklou Jihlava a přinesla hned výhru 13 875 korun! Tato částka se zařadila rovnou na prvním místo v pomyslném bodování extraligových stadionů, kde se tombola koná v prvních šesti extraligových kolech.

Šťastnou výherkyní se stala Barbora Kuželová, která pravidelně navštěvuje utkání po celé České republice a vždy si koupí šest tiketů na podporu mládeže daného klubu. A v pátek jí hokejový bůh po zásluze odměnil.

Na páteční zápas v Pardubicích dorazilo 7277 fanoušků a pětice kamelotů z mladšího dorostu prodala 555 tiketů. Celková vybraná částka tak přesáhla 27 tisíc korun. Druhá polovina poputuje na pardubickou mládež, konkrétně na opravu a vylepšení speciálního zařízení pro nácvik hokejové střelby pro mladé hokejisty.

Barbora je velká hokejová fanynka, a to všech věkových kategorií, její syn je brankářem Dynama. Výherkyně historicky první tomboly v Pardubicích je velkou podporovatelkou Dynama.

Hokejová tombola 50:50 je v běhu už od minulé sezony a opravdu stačí přijít na hokej, koupit si tiket, fandit a vyhrát. Čím více fanoušků si koupí u kamelotů libovolný počet tiketů, tím vyšší je výhra, minimálně však 5000 korun. Druhá polovina z vybrané částky jde přímo klubu. Garantem Hokejové tomboly 50:50 je společnost Tipsport, která je také partnerem Dynama.

Vítězové tomboly obdrží svou částku bezprostředně po skončení extraligového utkání, navíc jako bonus od hokejového klubu mohou navštívit tiskovou konferenci a krátce si i popovídat s trenéry i hráči Dynama.