10.08.2017
Jan Hrabal

Hráli jsme výborně dozadu, chválil bezchybný Ondřej Kacetl

PARDUBICE — Přes dva tisíce fanoušků si nenechalo ujít to pravé první domácí utkání. V přípravném duelu zhlédli ve velké hale Tipsport areny výhru 5:0 nad Motorem České Budějovice. Všechny střely Jihočechů pochytal jistý Ondřej Kacetl.

„Utkání jsme odehráli výborně odzadu, kluci je nepustili k ničemu a když, tak měli všechny dorážky a obrovsky mi pomáhali – za to jim chci poděkovat. Fakt jsme vyhráli výborně! Proměňovali jsme i šance, jsem rád, že se nám takhle daří, musíme to přenést dál,“ usmíval se spokojeně po jasném vítězství.

Ondřej Kacetl si pochvaloval spolupráci se svými parťáky. „Za naší obranou se mi chytalo výborně už vloni. Letos je ještě lepší komunikace, kluci vědí, jak a kam si najet, obránci pak mají snazší rozehrávku. Beci se snaží mi neclonit, ale naopak si vezmou hráče a uhnou mi z výhledu, okamžitě jdou po soupeři a nedovolí mu dorážet, kvalitně jej pokrývají. Jdou do nich a dají jim i rychlou svižnou, aby věděli, že nemají u mě co dělat. Hodně nám pomáhají i útočníci, hrají dobře dozadu,“ nechal se slyšet.

Návrat do velké haly #Tipsport areny s vychytanou nulou. Děkujeme všem 2063 fanouškům za podporu! #PCEvCEB

Příspěvek sdílený HC Dynamo Pardubice (@hcpce),

Do Tipsport areny dorazilo přes dva tisíce fandů, věrní příznivci Dynama po celých šedesát minut hlučně povzbuzovali červenobílý tým. „Fanoušků přišlo mnoho, ač se jednalo o přípravné utkání proti prvoligovému soupeři, který ale podal velmi dobrý výkon. Kloubouk dolů před našimi příznivci, kolik jich v týdnu přišlo – děkujeme!“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.