10.08.2017
Jan Hrabal

Miloš Holaň po jasné výhře: Postupně jsme přebírali iniciativu

PARDUBICE — Pěti brankami ve druhém „poločase“ rozhodli hokejisté Dynama o své další výhře v přípravném utkání na novou sezonu – ČEZ Motor České Budějovice porazili jasně 5:0. „Domů jsem se těšil – na naši arénu – na náš led a na naše fanoušky. Vše se povedlo – vysoká výhra pocity umocnila,“ spokojeně konstatoval Miloš Holaň po skončení čtvrtečního utkání.

„Začátek byl možná poznamenaný tím, že celý týden tvrdě trénujeme. I ráno jsme měli ještě tvrdý trénink. Pohyb nebyl takový, jaký bychom si představovali. Postupem času se do utkání hráči dostávali a přebírali jsme iniciativu, hráli jsme velmi dobře až do závěru utkání,“ ohlédl se za zápasem.

Do Tipsport areny si našlo cestu v parném podvečeru přes dva tisíce fanoušků. „Věřím, že utkání fanoušky bavilo. Když se střílí branky, je to i hezká pozvánka na příští zápas. Vloni jsme s Motorem doma dvakrát nevyhráli, nyní jsme byli výsledkově suverénní. Klukům náleží veliká pochvala za to, jak to zvládli,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.

„Brankářská pozice je vynikající, veliká pomoc klukům a i naopak. Když jsme potřebovali, tak Ondřej zachytal, to je skvělé. Celý výkon je skládanka – vše musí zapadat do velkého celku, každý díl je důležitý,“ chválil šéf pardubické kabiny.