06.08.2017
Jan Hrabal

Fanoušci nás hnali, děkoval Tomáš Vondráček

HRADEC KRÁLOVÉ — „Do Pardubic se můžeme vracet se vztyčenou hlavou.“ Taková slova volil útočník Tomáš Vondráček po posledním utkání Mountfield Cupu. Dynamo sice podlehlo Hradci Králové 1:2 v prodloužení, určitě se ale nemá zač stydět.

„Odbojovali jsme celý zápas. Měli jsme oslabenou sestavu, ale odehráli jsme jej dobře. Na domácích bylo vidět, že chtějí vyhrát celý turnaj. Utkání mělo tempo, které bylo srovnatelné se zápasem play off,“ hodnotil nedělní duel pardubický křídelník.

Tomáš Vondráček přišel na východ Čech z Komety Brno, souboj obou východočeských metropolí, byť pouze v přípravě, jej oslovil. „Zažil jsem první takové derby, musím říci, že přišlo mnoho fanoušků. Moc se těším na sezonu a na vzájemné souboje. Za mě super, kolik přijelo našich fandů – jen tak dál! Ženou nás dopředu, to je ono, jsou naším šestým hráčem. Těším se na sezonu a jsem opravdu zvědavý, jak to bude vypadat,“ nechal se slyšet.

„Všechny zápasy na Mountfield Cupu byly vyrovnané, do poslední chvíle jsme bojovali o celkové vítězství. Turnaj určitě splnil svůj účel a ukázali jsme si, že když budeme bojovat a dodržovat taktiku, tak můžeme v sezoně hrát s každým,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.