30.07.2017
Jan Hrabal

Super zápas, chválil Patrik Poulíček duel s Avtomobilistem

CHOMUTOV — Snaživým výkonem a vstřelenou branku zaujal v souboji s Avtomobilistem Jekatěrinburg pardubický útočník Patrik Poulíček. I on pomohl Dynamu vyhrát třetí přípravné utkání v řadě, vsítil druhý gól Východočechů.

„Byl to těžký zápas. Avtomobilist je kvalitním soupeřem, hraje KHL. Bylo to super utkání pro nás, málokdy si zahrajete s takovým celkem. Zápas měl rychlé tempo s aktivním soupeřem, podařilo se nám vstřelit dvě branky a vyhrát,“ řekl bruslivý centr po výhře 2:0.

Prosadil se v závěru druhé části hry. „S Petrem Sýkorou jsme se bavili, že půjde na vhazování a zkusíme sehrát signál… Povedl se nám, střela ale nedošla do branky, puk zůstal v chumlu hráčů, Petr mě perfektně našel mezi kruhy, já kotouč trošku neobratně zpracoval a po střele prošel brankářovi pod rukou do branky,“ okomentoval svou trefu.

Také Patrik Poulíček vyhlíží další zápasový program. Nejprve A tým řádně potrénuje a v závěru nového týdne se vydá ke třem zápasům na Mountfield Cup do Hradce Králové. „Je super, že budeme hrát blízko, že nás nečeká žádné dlouhé cestování. Každý z nás se těšíme, čekají nás kvalitní týmy: Sparta Praha, Jižní Korea a derby s Hradcem Králové. Asi přijde hodně fanoušků, ti nás vybičují k ještě lepšímu výkonu, postavíme se jim čelem a věřím, že zvládneme i toto utkání,“ doplnil pro klubový YouTube kanál.