08.04.2017
Jan Hrabal

VIDEO: Podržel nás Martin Růžička, chválil Matěj Beran

PARDUBICE — Vítěznou branku pátečního utkání proti českobudějovickému Motoru vstřelil po pohledné kombinaci s Davidem Tomáškem útočník Matěj Beran. Využil rychlého brejku, dostal se do zakončení a v něm si počínal velmi zkušeně. Díky jeho zásahu Dynamo vedlo 3:1, nakonec zvítězilo v Budvar aréně 4:2.

„Sehráli jsme v Českých Budějovicích velmi těžké utkání. Každý zápas baráže je náročný. Podle mě jsme zvítězili zaslouženě, i když ve třetí třetině jsme udělali pár chybiček, to nás výborně podržel Martin Růžička. Ve druhé jsme dominovali a oprávněně získali tři body,“ zhodnotil první tříbodovou výhru v prolínací soutěži pardubický křídelník.

Po vstřelení čtvrté extraligové branky propukla radost naplno, možná až přespříliš. „Vyměnili jsme si puk s Davidem Tomáškem, krásně mi jej nahrál. Jsem rád, že jsem se trefil. Mé radování po vstřelené brance bylo hloupé vůči budějovickým fanouškům, kteří celý zápas fandili výborně. Byla tady skvělá atmosféra, za své emoce, které se nehodily, se omlouvám,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.