18.03.2017
Jan Hrabal

Hráči Dynama budou prodávat lístky na baráž v Atrium Paláci

PARDUBICE — V úterý 28. března 2017 rozehrají hokejisté Pardubic dvanáctikolovou baráž o udržení nejvyšší soutěže. Dynamo těší zájem fanoušků o vstupenky na zápasy, nejen A tým si přeje, aby byla Tipsport arena zaplněná do posledního místečka na jedny z nejdůležitějších zápasů klubové historie. Od pondělí 20. března 2017 budou vstupenky v prodeji také v Atrium Paláci Pardubice u Intersportu, kde je v podvečer budou prodávat sami hokejisté!

Dynamo nezná celý rozpis barážových bojů, ví, že doma nastoupí v jejím 1., 6., 7. a 12. kole. V těchto kolech bude hrát proti postupujícím týmům ze semifinále WSM ligy. Permanentkáři mají vstup zdarma, své plastové kartičky budou mít aktivovány i na baráž. Majitelé permanentek kategorie extra si mohou na pokladnách Tipsport areny zdarma vyzvednout dvě volné vstupenky, a to nejpozději hodinu před začátkem příslušného zápasu.

Atrium Palác Pardubice

Prodej vstupenek v Atrium Paláci Pardubice

Lístky budou v prodeji u vchodu od ČSOB Pojišťovny u prodejny Intersport v Atrium Paláci Pardubice u hlavního vchodu od pondělí 20. března do soboty 25. března 2017 dle otevíracích dob Atrium Paláce Pardubice. Fanoušci si budou moci vybrat z nabídky vstupenek k stání i k sezení.

Vedení klubu snížilo cenu vstupného na baráž, a to na 50 korun k stání a 100 korun k sezení.

Dynamo věří, že Tipsport arena bude na všech šest zápasů zaplněna – právě hlučná vlna podpory z hlediště může být pro vývoj těchto veledůležitých zápasů rozhodující.

Celý A tým si váží obrovské podpory všech fanoušků Dynama, hráči proto půjdou sami od sebe prodávat vstupenky na zápasy baráže. Hokejisté se vystřídají v Atrium Paláci Pardubice od pondělí do soboty od 16.00 do 18.00 hodin.

V ostatní časy bude vstupenky na baráž prodávat také sledge hokejista Vojtěch Buhr, který je věrným fanouškem Dynama a s týmem Mustangů postoupil do finále play off. Dynamo věnuje z každé jím prodané vstupenky pět korun pardubickým sledge hokejistům, kteří bojují o mistrovský titul.

Prodávající hráči v Atrium Paláci Pardubice vždy od 16.00 do 18.00 hodin

  • Pondělí 20. března 2017: Petr Hubáček, Nicholas Schaus a Jan Starý.
  • Úterý 21. března 2017: Tomáš Rolinek, Petr Sýkora a Lukáš Nahodil.
  • Středa 22. března 2017: doplníme dle nominace k utkání v Olomouci.
  • Čtvrtek 23. března 2017: Ladislav Havlík, Tomáš Kaut a Patrik Poulíček.
  • Pátek 24. března 2017: Martin Růžička, Jaroslav Hübl a Milan Klouček.
  • Sobota 25. března 2017: Jan Ščotka, Ján Sýkora a Petr Chaloupka.