13.02.2017
Jan Hrabal

FOTOGALERIE: Šestý DYNAMO PLES se opravdu povedl!

PARDUBICE — Již šestý ročník má za sebou hokejový ples Dynama Pardubice. V noci ze soboty na neděli si jej užil kongresový sál v Atrium Paláci Pardubice. Akce se povedla výtečně. Pro příchozí byl připraven bohatý program. Hlavními hosty večera, který skvěle moderoval Pavel Cejnar, bylo houslové duo Femme S Fatale, orchestr STOP TIME BAND a kapela Jam & Bazar.

Předtančení se již tradičně na pardubickém hokejovém plesu ujal Taneční klub Chvaletice. Poté všechny hosty přivítali primátor statutárního města Pardubice Martin Charvát, generální manažer Dynama Dušan Salfický a Marek Nezveda, místopředseda představenstva ČSOB Pojišťovny odpovědný za divizi financí a řízení rizik.

Prvním vrcholem programu bylo taneční vystoupení dětí z Praktické a základní školy Svítání, se kterou klub dlouhodobě spolupracuje na více projektech. Toto spojení umocňuje vzájemné propojení hokejového klubu s touto obecně prospěšnou společností.

Na VI. DYNAMO PLESU rovněž vystoupila nevidomá zpěvačka Monika Mašková. Její pěvecký výkon ocenilo publikum hlasitým potleskem stejně jako její životní příběh. Monika pochází z Plzně, po předčasném porodu téměř ztratila v inkubátoru svůj zrak. Vystudovala obor sólový zpěv s absolutoriem na Konzervatoři Jana Deyla pro zrakově postižené v Praze, pořádá řadu benefičních koncertů na podporu výchovy vodících psů. Se svým manželem Petrem Maškem, který je rovněž nevidomý, se přestěhovala do Pardubického kraje, vychovávají dvě dcery – Kačenku a Aničku. Bylo nám ctí Vás, paní Moniko, pozvat na náš ples, vaše vystoupení bylo dojemné. Děkujeme Vám!

Ples zaštítil svou účastí primátor statutárního města Pardubice, které je majoritním vlastníkem klubu, Martin Charvát se svou ženou Šárkou. Většinového akcionáře reprezentoval také první náměstek primátora Jiří Rozinek. Taneční večer si nenechali ujít členové dozorčí rady společnosti a představenstvo Dynama. Svou návštěvou ples poctila první místopředsedkyně Senátu Miluše Horská. Toto setkání si nenechala ujít řada obchodních partnerů klubu.

Návštěvníky plesu zaujalo dvojí vystoupení houslového dua Femme 2 Fatale. Hosty večera byly orchestr STOP TIME BAND a kapela Jam & Bazar. Na své si přišli i milovníci módy, kteří mohli zhlédnout módní přehlídky Tamsin London, Sportalm a Kožešnictví Slanař.

Generálním partnerem DYNAMO PLESU byla ČSOB Pojišťovna. Hokejový klub Dynamo Pardubice děkuje všem návštěvníkům plesu za přízeň, partnerům za podporu a dary do bohaté tomboly. Všichni se těšíme již na ten příští – sedmý v roce 2018!

Obsáhlé fotogalerie

Fotogalerie