27.01.2017
Jan Hrabal

VIDEO: Měli jsme skórovat v přesilovkách, řekl Jaroslav Hübl

PARDUBICE — Bod je zkrátka málo. Takové pocity rezonovaly pardubickou kabinou po skončení domácího utkání s Olomoucí. Nejlepším hráčem Dynama byl jednoznačně vyhlášen brankář Jaroslav Hübl, jeho kvalitní výkon ale na výhru nestačil.

„Pro oba týmy to bylo důležité utkání. Diváci se nenudili, nebyly to taktické šachy. Zápas byl otevřený, přinesl spoustu šancí na obou stranách. Měli jsme duel získat v náš prospěch v dlouhých přesilovkách ve třetí třetině, to se nám bohužel nepovedlo. Prodloužení a samostatné nájezdy bývají o štěstí, to se dnes bohužel nepřiklonilo na naši stranu,“ okomentoval prohru 2:3 po samostatných nájezdech pardubický gólman.

„Jdeme krok za krokem dopředu, nejde to tak rychle, jak bychom si představili. Na Spartě jsme odehráli dobře posledních dvacet minut, dnes nějakých pětatřicet. Potřebujeme takhle hrát od první do poslední, pak můžeme uspět. Domácí zápasy musíme strhávat na naši stranu. Daří se nám přenášet vysoké tempo z tréninků do vlastních zápasů, ale pořád nejsme konstantní,“ pokračoval pro klubový YouTube kanál.