30.11.2016
Jan Hrabal, Kristýna Řezníčková

FOTO a VIDEO: McHappy Day – Dynamáci v restauraci McDonald’s v Pardubicích na Palackého třídě

PARDUBICE — McHappy Day se zúčastnili v pardubické restauraci McDonald’s na třídě Míru také hokejisté Dynama Tomáš Bokroš, Lukáš Nahodil, Ondřej Panna a Jan Ščotka. Oba útočníci podpořili akci „Pomocná ruka“, prodávali samolepky v hodnotě dvacet korun, výtěžek poputuje do stejnojmenné organizace.

McHappy Day je skvělá příležitost, jak vykonat dobrý skutek. Tento den věnuje McDonald’s nadačnímu fondu Ronald McDonald House Charities polovinu tržeb z prodeje hranolků ve všech svých restauracích po celé České republice. Kromě hranolků si mohou zájemci v restauracích McDonald’s zakoupit za 20 korun charitativní samolepku Pomocná ruka.

Finanční prostředky získané v rámci McHappy Day jsou určeny na financování „domova mimo domov“ pro rodiny nemocných dětí dlouhodobě hospitalizovaných na klinice dětské onkologie a hematologie ve FN Motol v Praze. Tím Ronald McDonald House Charities pomáhá dětem a jejich blízkým, aby mohli zůstat pohromadě i v takto těžkých chvílích.

Ronald McDonald House Charities je celosvětovou dobročinnou iniciativou, u jejíhož zrodu stála právě před 40. lety společnost McDonald’s. Ročně po celém světě podporuje za významné pomoci přátel a zákazníků McDonald’s téměř devět milionů dětí a jejich rodinných příslušníků.

Fotogalerie