23.11.2016
Jan Hrabal

Hokejisté Dynama budou prodávat charitativní samolepky

PARDUBICE — Obránci Dynama Tomáš Bokroš s Janem Ščotkou a útočníci Lukáš Nahodil s Ondřejem Pannou se zapojí do charitativního projektu McHappy Day. Forvardi Dynama budou ve čtvrtek 24. listopadu 2016 od 17.00 do 18.30 hodin prodávat v restauraci McDonald’s na Palackého třídě v Pardubicích samolepky Pomocná ruka.

Tomáš Bokroš Jan Ščotka Lukáš Nahodil Ondřej Panna
Tomáš Bokroš Jan Ščotka Lukáš Nahodil Ondřej Panna

McHappy Day je skvělá příležitost, jak vykonat dobrý skutek. Tento den věnuje McDonald’s nadačnímu fondu Ronald McDonald House Charities polovinu tržeb z prodeje hranolků ve všech svých restauracích po celé České republice. Kromě hranolků si mohou zájemci v restauracích McDonald’s zakoupit za 20 korun charitativní samolepku.

Finanční prostředky získané v rámci McHappy Day jsou určeny na financování „domova mimo domov“ pro rodiny nemocných dětí dlouhodobě hospitalizovaných na klinice dětské onkologie a hematologie ve FN Motol v Praze. Tím Ronald McDonald House Charities pomáhá dětem a jejich blízkým, aby mohli zůstat pohromadě i v takto těžkých chvílích.

Ronald McDonald House Charities je celosvětovou dobročinnou iniciativou, u jejíhož zrodu stála právě před 40. lety společnost McDonald’s. Ročně po celém světě podporuje za významné pomoci přátel a zákazníků McDonald’s téměř devět milionů dětí a jejich rodinných příslušníků.