17.11.2016
Jan Hrabal

VIDEO: Děti se v neděli bavily, na led se sneslo 2541 plyšáků

PARDUBICE — Na výbornou dopadlo první dětské utkání nové sezony. Dynamo v neděli porazilo Piráty přesvědčivě 4:1. Zápas hraný již od 15.00 hodin udělal velikou radost nejmenším fanouškům, pro které klub připravil bohatý doprovodný program. Všichni ale nejvíce jásali poté, co pardubičtí hokejisté vyhráli podruhé v řadě. Nejbližší duel klub věnuje studentům, ti si do pátku do 12.00 hodin mohou vyzvednout na pokladnách lístky zdarma na střetnutí s Mladou Boleslaví.

„Bylo nádherné vidět tolik plyšáků na ledě poté, co jsem skóroval. Věřím, že si fanoušci nedělní hokej užili,“ řekl po skončení utkání obránce Nicholas Schaus, jeho nejlepší hráč, který si dvěma body (1+1) posílil své postavení nejproduktivnějšího obránce Dynama.

Po jeho trefě zaházeli fandové ledovou plochu plyšovými zvířátky, další hračky přiletěly po skončení utkání. Pracovníci Tipsport areny a klubu tak dohromady sesbírali 2541 plyšových hraček. Ti poputují do dětských domovů v regionu a dětských oddělení Nemocnic Pardubického kraje.

Partnery bohatého programu v Tipsport areně byli Mlékárna Hlinsko a McDonald’s Pardubice. O přestávce hokejového utkání ukázali své umění hokejisté Dynama ročníku 2007.

Fotogalerie