29.03.2016
(HoH)

Výběrový kemp mladších dorostenců se povedl

PARDUBICE — Hokejový klub Dynamo Pardubice v pondělí uspořádal první výběrový kemp pro nově se tvořící tým mladšího dorostu. Testovaní hráči dopoledne absolvovali tréninkovou jednotku, odpoledne pak modelové tréninkové utkání.

„Jednalo se o premiérovou akci tohoto klubu, byla velmi povedená. Do Pardubic se sjelo dvacet hráčů z celé republiky, pětice z nich nás výrazně zaujala, že s nimi počítáme v budování kádru mladších dorostenců pro novou sezonu,“ uvedl šéftrenér klubu Milan Kusý.

Výběrový kemp se konal na Velikonoční pondělí. „Tento termín jsme zvolili záměrně, všichni hokejisté měli již volno a mohli se zúčastnit. Rád bych ocenil přístup hráčů, na všech bylo vidět, že se chtějí porvat o svou šanci hrát za Dynamo. Všichni nám říkali, že je pro ně ctí se moci zúčastnit takového kempu,“ pokračoval.

Dopolední tréninková jednotka se skládala z dovednostních cvičení a nácviku herních situací. Po společném obědu v Ubytovacím zařízení Akademie ČSLH si hokejisté zahráli modelové tréninkové utkání.

„Tento zápas nám ukázal kvalitu jednotlivých hráčů. Akademičtí trenéři hodnotili kvalitu testovaných hráčů. Pět z nich nás zaujalo natolik, že je oslovíme s možností zahrát si za náš tým na víkendovém turnaji v Hradci Králové,“ doplnil Milan Kusý.

Fotogalerie z výběrového kempu naleznete na klubovém Google plus profilu.