19.11.2015
(HoH)

Hokejisté Dynama budou prodávat charitativní samolepky

PARDUBICE — Útočníci Pardubic Lukáš Nahodil a Radoslav Tybor se zapojí do charitativního projektu Pomocná ruka. Forvardi Dynama budou ve čtvrtek 19. listopadu 2015 od 16.00 do 17.30 hodin prodávat v restauraci McDonald’s na třídě Míru v Pardubicích samolepky Pomocná ruka. Akce se koná v rámci charitativního dne McHappy Day.

McHappy Day je skvělá příležitost, jak vykonat dobrý skutek. Tento den věnuje McDonald’s nadačnímu fondu Ronald McDonald House Charities polovinu tržeb z prodeje hranolků ve všech svých restauracích po celé České republice. Kromě hranolků si mohou zájemci v restauracích McDonald’s zakoupit za 20 korun charitativní samolepku Pomocná ruka.

Finanční prostředky získané v rámci McHappy Day jsou určeny na financování „domova mimo domov“ pro rodiny nemocných dětí dlouhodobě hospitalizovaných na klinice dětské onkologie a hematologie ve FN Motol v Praze. Tím Ronald McDonald House Charities pomáhá dětem a jejich blízkým, aby mohli zůstat pohromadě i v takto těžkých chvílích.

Ronald McDonald House Charities je celosvětovou dobročinnou iniciativou, u jejíhož zrodu stála právě před 40. lety společnost McDonald’s. Ročně po celém světě podporuje za významné pomoci přátel a zákazníků McDonald’s téměř devět milionů dětí a jejich rodinných příslušníků.